De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Leiden

De verbinding

Kies voor yoga, mindfulness en ayurveda in Leiden

Yogisan zet zich in om leraren in en liefhebbers van yoga, mindfulness en ayurveda uit Leiden met elkaar te verbinden. Handige producten voor bijvoorbeeld tijdens de yogales kun je bestellen in onze complete webshop. Geef je zelf les vanuit je eigen yogaschool? Maak dan een persoonlijke profielpagina aan ter promotie van jouw yogastudio! Of zoek je juist als geïnteresseerde via deze website naar een yogaschool die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je de beste locaties, tips en nieuwtjes voor yoga, mindfulness en ayurveda in Leiden!

Yoga bij een yogaschool Leiden

Deze website biedt uitkomst, als je geïnteresseerd bent in yoga. Ben je op zoek naar een passende yogaschool in Leiden? Dan heb je deze via hier zo gevonden. Run jij zelf een yogaschool? Maak de naamsbekendheid van jouw yogaschool dan stukken groter dankzij een persoonlijke profielpagina op deze website. Het doel van yoga is altijd zorgen voor een mentale en fysieke balans. Op die manier krijgen ziektes, stress en andere kwalen minder snel grip op jou. Let wel, deze ontspannings-/inspanningssport komt in vele verschillende vormen. Bepaal zorgvuldig welke soort yogales jou het meeste aanspreekt.

Mindfulness in Leiden

In de lijn met yoga ligt de methodiek van mindfulness. Met mindfulness leer je beter in het hier en nu te staan. Je traint je gedachten optimaal te beheren, zodat ze geen belemmering meer voor je vormen. Ook leer je je beter te verbinden met jezelf en anderen in Leiden. Op deze website plaatsen we vaak bruikbare inzichten en direct toepasbare tips voor een mindful leven. Praktische oefeningen bijvoorbeeld of een handzaam stappenplan.

Wat is Ayurveda?

Wat betekent Ayurveda nu eigenlijk precies? Dat is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Leiden te horen krijgen. Binnen Mindfulness is Ayurveda een belangrijk element dat je bij onze yogascholen kunt leren. Het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Binnen Mindfullness wordt deze toestand gezien als de ultieme staat van zijn. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Leiden en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving.

Ayurveda in Leiden

Met de handige tips, inspirerende adviezen en gezonde recepten uit de wereld van de ayurveda, kun je je lichaam en geest optimaal verzorgen. Deze wetenschap is namelijk ontwikkeld voor een gezond leven met zorgvuldig gebalanceerde voeding. Ook in het centrum van Leiden is het uiterst eenvoudig te kiezen voor ayurveda. Deze levenswijze is namelijk praktisch uit te voeren en actueel, hoewel gebaseerd op eeuwenoude wetenschap.

Vind de perfecte yogaschool in Leiden

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Leiden de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Leiden. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Leiden

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Alles voor een gezond leven en yogascholen in Leiden

Kan jouw yogaschool in Leiden wel wat meer promotie gebruiken? Meld je aan voor een persoonlijke profielpagina op deze website. Wil jij je juist aanmelden voor een leuke yogales? Ga via deze website op zoek naar een perfect passende yogales bij een yogaschool in jouw omgeving. Wil jij handige producten bestellen? Doe dat dan in onze webshop. Bel naar 0320-289836 of mail naar [email protected]. Wij zijn graag jouw partner voor alles over yoga, mindfulness en ayurveda in Leiden!