De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Haarlem

De verbinding

Kies voor yoga, mindfulness en ayurveda in Haarlem

Yogisan is de website voor het vinden van een yogaschool in Haarlem, meer informatie over yoga, ayurveda en mindfulness en prachtige yoga artikelen. In onze webshop vind je alles voor jouw yogales. Heb je zelf een yogaschool en wil je deze toevoegen aan ons bestand? Schrijf deze dan in en maak jouw profielpagina aan op onze website. Zo genereer je gemakkelijk en snel meer leden voor jouw yogaschool in Haarlem.

Yoga bij een yogaschool in Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het beoefenen van yoga in Haarlem? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Hier vind je snel een yogaschool naar wens. Welke vorm van yoga wil je uitoefenen? Yoga brengt jouw lichaam en geest weer geheel in balans. Ziekte, stress en andere ongemakken worden verleden tijd wanneer je ervoor kiest deze spirituele levenskunst uit te oefenen. Heb je zelf een yogaschool in Haarlem? Promoot je yogaschool via onze website en maak je eigen unieke profielpagina aan.

Mindfulness in Haarlem

Is loslaten lastig voor je en wil leren hoe je hier beter mee om kunt gaan? Denk dan eens aan mindfulness. Mindfulness zorgt voor een betere beheersing van je gedachten, zodat je een belemmerende gebeurtenis makkelijker los kunt laten. Door deze spirituele beoefening leer je in het hier en nu te leven. De verbinding met jouw zijn wordt geheel tot stand gebracht gedurende het beoefenen van mindfulness. Een ware verandering voor je leven. Kom regelmatig terug op onze website voor oefeningen, weetjes en tips over mindfulness.

Wat is Ayurveda?

Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Haarlem en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving. Want wat betekent Ayurveda nu eigenlijk? Dat is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Haarlem te horen krijgen. Binnen Mindfulness is Ayurveda een belangrijk element dat je bij onze yogascholen kunt leren. Het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Binnen Mindfullness wordt deze toestand gezien als de ultieme staat van zijn.

Ayurveda in Haarlem

Ayurveda is erop gericht je lichaam en geest zo goed mogelijk te verzorgen. Het is een levenswetenschap, gericht op het maken van goede keuzes omtrent voeding en je gezondheid. Ayurveda is gezond leven en is gebaseerd op eeuwenoude kennis. Op onze website vind je vele weetjes, feiten en tips om ayurveda toe te passen in je eigen leven. Bekijk ook eens onze webshop vanuit Haarlem voor gerelateerde boeken.

Vind de perfecte yogaschool in Haarlem

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Haarlem de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Haarlem. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Haarlem

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Alle benodigde informatie over yogascholen in Haarlem

Wil je meer leden genereren voor jouw yogaschool in Haarlem? Ben je zelf op zoek naar een yogaschool? Of wens je yoga artikelen voor jouw yogales te bestellen in onze webshop? Wij helpen je graag bij je verdieping in yoga, mindfulness en ayurveda.
Bel naar 0320-289836 of mail naar [email protected]. Laat ons je in Haarlem alles vertellen over yoga, mindfulness en ayurveda!