De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Groningen

De verbinding

Jouw ideale yogaschool in Groningen vind je bij Yogisan

Wil jij graag deelnemen aan een yogales in Groningen? Via Yogisan vind je altijd een yogaschool bij jou in de omgeving. Ben je zelf de eigenaar? Ook als ondernemer kun je jouw bedrijf bij ons registeren. Welke yogaschool je ook beschikt of naar welke je op zoek bent, bij ons zit je goed voor yoga, ayurveda en mindfulness. Ook vind je in onze webshop diverse producten op dit gebied. Vind snel en eenvoudig jouw ideale yogaschool in Groningen.

Yoga in Groningen: kom fysiek en mentaal tot rust

Yoga biedt ontspanning voor geest en lichaam. Met behulp van fysieke oefeningen en bewustwording van de ademhaling breng je jezelf weer in balans. Ook voorkom je ziekte en stress wanneer je wekelijks diverse oefeningen beoefent. Wil jij ook je innerlijke bewustzijn vergroten? Vind jouw yogaschool in Groningen.

Wat is Ayurveda?

Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Groningen en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving. Want wat betekent Ayurveda nu eigenlijk? Dat is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Groningen te horen krijgen. Binnen Mindfulness is Ayurveda een belangrijk element dat je bij onze yogascholen kunt leren. Het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Binnen Mindfullness wordt deze toestand gezien als de ultieme staat van zijn.

Ayurveda in Groningen: ontdek de juiste voedingskeuze

Ayurveda is een gezondheidssysteem dat bekend staat om de wetenschap van het leven. Met diverse tips en adviezen leer je welke voeding het juiste is voor jouw lichaam en geest. Benieuwd naar deze effectieve geneeswijze? Ontdek de voordelen en lees de tips en adviezen op onze website. Interesse in een cursus ayurveda in Groningen? Meld je aan bij een van onze yogascholen.

Mindfulness in Groningen: leer je gedachten los te laten

Altijd al willen leren hoe je gedachten los kunt laten? Mindfulness leert je bewust te leven in het hier en nu. Door het beoefenen van bepaalde oefeningen als ademhalingstechnieken, breng je rust in het drukke dagelijks leven. Op de website van Yogisan vind je ook tips, inzichten en nieuws over mindfulness. Welke yogaschool in Groningen kies jij?

Bekijk alle yogascholen in Groningen

Bij Yogisan is er meer mogelijk dan het vinden van een yogaschool in Groningen voor yoga, ayurveda of mindfulness. Zo zorgen wij er ook voor dat jouw potentiële klanten jouw bedrijf snel kunnen vinden en bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw yogaschool te registreren. Interesse in een yogamat of wierook? Bestel deze in onze webshop. Ook vind je er yoga boeken, geschenken en andere artikelen.

Vind de perfecte yogaschool in Groningen

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Groningen de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Groningen. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogascholen Groningen

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Bel of mail ons vanuit Groningen

Ben jij overtuigd van yoga, ayurveda of mindfulness? En ben je op zoek naar een yogaschool in jouw buurt? Vind deze snel via onze website of meld je eigen yogaschool aan.
Heb je vragen over een van onze diensten? Bel voor meer informatie naar 0320289836 of stuur een mail naar redactie@yogisan.nl. Bestel een van onze producten, meld je als ondernemer aan of vind jou geschikte yogaschool in Groningen.