De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Enschede

De verbinding

Ontdek yoga, ayurveda en mindfulness vanuit Enschede

Op de website van Yogisan ben je vanuit Enschede aan het juiste adres voor al jouw informatie omtrent yoga, ayurveda en mindfulness. Hier vind je jouw yogaschool, kun je jouw yogaschool opgeven of yoga artikelen bestellen in onze webshop. De beste yogamat voor jouw yogales is bij ons zo gevonden. Kies je yogaschool uit ons ruime bestand, of promoot je eigen yogaschool door een persoonlijke profielpagina aan te maken op onze website.
Ontdek snel meer vanuit Enschede over yoga, mindfulness en ayurveda.

Yoga bij een yogaschool in Enschede

Denk je dat yoga in Enschede wel iets voor jou is? Vind de perfecte yogaschool in Enschede voor jou via onze website. Yoga brengt je mentaal en fysiek weer in balans. Een goede balans zorgt voor een betere bewapening tegen stress, ziekte en andere ongemakken. Ook de vorm van yoga die je kiest, kan je een diepere of juist bredere beleving geven. Heb je zelf een yogaschool? Maak dan jouw profielpagina aan op onze website en start met promoten!

Wat is Ayurveda?

Mensen vragen ons wel eens; Wat betekent Ayurveda nu eigenlijk? Dat is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Enschede te horen krijgen. Binnen Mindfulness is Ayurveda een belangrijk element dat je bij onze yogascholen kunt leren. Het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Binnen Mindfullness wordt deze toestand gezien als de ultieme staat van zijn. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Enschede en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving.

Ayurveda in Enschede

Ayurveda is gericht op een optimale verzorging van geest en lichaam. Wil je gezondere keuzes omtrent voeding maken in Enschede? Maak dan kennis met de verrijkende ayurveda leer. Op onze website kun je alles lezen over gezonde recepten en vind je vele tips. Deze eeuwenoude wetenschap is ideaal wanneer je ervoor kiest gezonder te gaan leven.

Mindfulness in Enschede

Mindfulness en yoga worden vaak in combinatie met elkaar toegepast. Leer je gedachten beter beheersen en moeilijke gebeurtenissen los te laten. Mindfulness zorgt ervoor dat je geheel in het hier en nu gaat leven. Je creëert meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Ben jij geïnteresseerd in mindfulness? Op onze website posten wij geregeld updates met de meest handige tips en weetjes. Ook voorzien wij je van gemakkelijk toepasbare oefeningen en nieuwe inzichten. Kom vandaag nog meer te weten over mindfulness vanuit Enschede!

Vind de perfecte yogaschool in Enschede

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Enschede de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Enschede. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogascholen in Enschede

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Het adres voor al uw vragen over yogascholen in Enschede

Wil jij mooie yoga artikelen bestellen voor jouw yogales? Breng dan een bezoekje aan onze webshop. Ben je op zoek naar een yogaschool of wil je meer bekendheid genereren voor je eigen yogaschool? Of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons via 0320-289836 of mail naar [email protected]. Laat ons je in Enschede inspireren met onze informatie over yoga, mindfulness en ayurveda!