De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Den Haag

De verbinding

Ontdek yoga, ayurveda en mindfulness vanuit Den Haag

Ben je op zoek naar een yogaschool in Den Haag voor yoga, ayurveda en mindfulness? Op de website van Yogisan vind je een groot, uitgebreid aanbod. Zoek jouw ideale yogaschool of laat je eigen yogaschool opnemen in ons bestand. Wist je dat wij vele mooie producten voor jouw yogales in onze webshop hebben? Of je nu een yogamat of andere yoga artikelen zoekt, op de website van Yogisan vind je het allemaal. Ontdek snel meer vanuit Den Haag!

Yoga bij een yogaschool in Den Haag

Wil jij de spirituele beleving van yoga ervaren in Den Haag? Ontdek jouw yogaschool op onze website. Yoga is een geweldige manier om stress, ziekte en andere ongemakken tegen te gaan. Het brengt je lichaam en geest weer in balans. In een yogales beoefen je verschillende soorten yoga. Elke oefening is weer uniek en heeft als doel jouw spirituele gezondheid te bevorderen. Heb je zelf een yogaschool? Meld deze dan aan via onze website. Zorg dat je jouw yogaschool promoot door een persoonlijke profielpagina aan te maken en zie je lessen volstromen!

Wat betekent Ayurveda?

Ayurveda is de kennis van het samenzijn van lichaam en geest, een belangrijk element binnen Mindfulness dat je bij onze yogascholen kunt leren. Maar wat is Ayurveda nu eigenlijk? Dat is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Den Haag te horen krijgen. Oorspronkelijk stamt het af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. Een vrije vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Stel je ontvankelijk op voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Den Haag en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving.

Wat betekent Ayurveda?

Een belangrijk element binnen Mindfulness dat je bij onze yogascholen kunt leren is wat Ayurveda is. “Wat betekent Ayurveda nu eigenlijk?”, is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Den Haag horen. De betekenis van het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Den Haag en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving.

Ayurveda in Den Haag

Wil je meer weten over ayurveda, wat bekend staat als de wetenschap van het leven? Onze website staat vol met tips, adviezen en weetjes over deze spirituele vorm van leven. Hoe kun je je lichaam en geest zo optimaal mogelijk verzorgen? Lees op onze website meer over voeding en recepten of vind een yogaschool in Den Haag waar je meer kunt leren over ayurveda.

Mindfulness in Den Haag

Mindfulness helpt je om belemmerende gedachten los te laten en je gedachten beter te beheersen. Het is gericht op leven in het nu, en de verbinding maken met je hele zijn op dit moment. Een mooie combinatie met yoga en ayurveda. Ontdek meer over mindfulness op onze website en vind jouw yogaschool in Den Haag om mindfulness optimaal toe te passen in je eigen leven.

Vind de perfecte yogaschool in Den Haag

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Den Haag de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Den Haag. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Den Haag

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Benader ons vandaag nog voor informatie over yogascholen in Den Haag

Wens jij je yogaschool in Den Haag toe te voegen aan ons rijke bestand? Ben je zelf op zoek naar een yogaschool? Of wens je producten voor jouw yogales te bestellen in onze webshop? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0320-289836 of stuur een mail naar [email protected]. Wij bieden je alles omtrent yoga, mindfulness en ayurveda in Den Haag!