De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Breda

De verbinding

Maak kennis met yoga, ayurveda en mindfulness in Breda

Ben je in Breda benieuwd naar ayurveda, mindfulness en yoga? Dan is Yogisan jouw adres. Bij ons vind je altijd een yogaschool bij jou in de buurt. Wil je je eigen bedrijf promoten? Registreer jouw yogaschool dan via onze website. Met eenvoudige registratie zorg je voor meer publiek en je ontvangt exclusieve korting op yoga en ayurvedaproducten. Als particulier op zoek naar een yogamat? Bezoek onze website voor de mooiste yoga en meditatie artikelen. Wij verbinden leraren en liefhebbers op het gebied van ayurveda, mindfulness en yoga in Breda.

Yoga bij een yogaschool in Breda

Heb jij interesse in een yogales in Breda? Welke vorm van yoga je ook wilt beoefenen, wij bieden je een breed aanbod aan yogascholen. Zo vind je er altijd een die aansluit bij jouw wensen. Wil jij je lichaam en geest ook weer in balans brengen? Yoga werkt ontspannend, zorgt voor stressverlaging en heeft een positief effect op je immuunsysteem. Ben je leraar van een yogaschool? Maak via onze website een eigen profielpagina aan. Je ervaart al snel dat je meer klanten trekt voor jouw yogales in Breda.

Wat betekent Ayurveda?

Een belangrijk element binnen Mindfulness dat je bij onze yogascholen kunt leren is wat Ayurveda is. “Wat betekent Ayurveda nu eigenlijk?”, is een vraag die wij bijna dagelijks in onze yogaschool in Breda horen. De betekenis van het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Breda en train jezelf in het één worden van lichaam en omgeving.

Ayurveda in Breda

Ben jij nieuwsgierig naar de levenswetenschap van ayurveda? Op onze website vind je duidelijke en praktische tips, adviezen en recepten. De ayurvedische gezondheidsleer helpt je de juiste keuzes te maken over voeding en verzorging van lichaam en geest. Wil jij je lichaam en geest ook in harmonie brengen? Start vandaag vanuit Breda nog met ayurveda!

Mindfulness in Breda

Mindfulness is een mooie toevoeging aan yoga en ayurveda. Pieker je veel en slaap je daardoor slecht? En is het overdag ook vaak een chaos in je hoofd? Mindfulness helpt je je gedachten makkelijker los te laten en overzicht te creëren in je dagelijks leven. Met behulp van diverse oefeningen leer je hoe je in het hier en nu kunt leven. Via onze website vind je een centrum in Breda!

Vind de perfecte yogaschool in Breda

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Breda de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Breda. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Breda

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Yogaschool in Breda zoeken of yogascholen in Breda registreren?

Wil jij je graag aanmelden voor een yogales en zoek je er een in de buurt? Wil je je yogaschool registreren? Of wil je jouw event op het gebied van yoga, ayurveda of mindfulness promoten? Bel dan voor vragen en meer informatie naar a href=tel:0320289836>0320-289836 of stuur een mail naar [email protected] Zoek je een leuk geschenk? Bestel dan onze yoga en meditatie artikelen in de webshop. Vind bij Yogisan jouw yogaschool in Breda en blijf op de hoogte van vele tips op onze website.