De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Amsterdam

De verbinding

Vind jouw ideale yogaschool in Amsterdam

Wil je in Amsterdam de rust van yoga ervaren en ontdekken wat een yogales voor jou kan betekenen? Dan is ben je bij Yogisan aan het juiste adres. Jouw yogaschool heb je via onze website zo gevonden. Of je nu op zoek bent naar yoga, ayurveda of mindfulness, bij ons vind je voor elke spirituele beoefening snel en gemakkelijk een passende yogaschool voor jou. Wij hebben een ruim bestand yogascholen waar je uit kunt kiezen. Waar wil jij in Amsterdam op yogales?

Yoga bij een yogaschool in Amsterdam

Yoga brengt balans in lichaam en geest. Door spirituele, fysieke en mentale oefeningen op de yogamat te verrichten, wordt alles weer een geheel. Een yogales kan stress, ziekte en ongemak minderen. Kies vandaag nog jouw yogaschool in Amsterdam!

Wat is Ayurveda?

Een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen is; wat is Ayurveda nu eigenlijk? De betekenis van het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Een goede yogaschool helpt je in de leer van Ayurveda. Omarm mindfulness in Amsterdam en word één met lichaam en geest.

Ayurveda in Amsterdam

Ayurveda staat bekend als de wetenschap van het leven. Door aan de slag te gaan met Ayurveda, leer je hoe deze wijsheid je kan helpen bij de juiste voedingskeuze en verzorging van jezelf. De tips en adviezen op onze website geven jou hierbij een steuntje in de rug.

Mindfulness in Amsterdam

Mindfulness is gebaseerd op het leren loslaten van je gedachten. Op onze website vind je de perfecte yogaschool in Amsterdam om deze vorm van spirituele levenskunst uit te oefenen. Ook vind je bij Yogisan nieuws, tips en inzichten over mindfulness. Dagelijks kun je op onze website terecht voor het laatste nieuws.

Ontdek alle yogascholen in Amsterdam en meer

Wanneer je in Amsterdam naar een yogaschool op zoek bent, is Yogisan de website waar je zijn moet. Heb je zelf een yogaschool en staat deze nog niet in ons bestand? Meld deze dan aan, zodat onze bezoekers jouw yogaschool in Amsterdam gemakkelijk kunnen vinden. Naast het zoeken naar een yogaschool of jouw yogaschool aanmelden, kun je ook terecht in onze webshop. Wij verkopen diverse yoga artikelen. Ben je op zoek naar een yoga mat? Wierook of meditatieproducten? Geschenken? Of zoek je een goed yoga boek? Yogisan heeft je veel te bieden!

Vind de perfecte yogaschool in Amsterdam

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Amsterdam de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Amsterdam. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Amsterdam

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Meer weten over yogascholen in Amsterdam?

Heb je een product naar wens in onze webshop gezien? Bestel dan vandaag nog jouw yogamat, wierook of geschenken. Wens je meer informatie over onze yogascholen? Heb je vragen over het laten registreren van jouw yogaschool? Bel ons dan voor meer informatie via 0320289836 of stuur een mail naar redactie@yogisan.nl. Vind vandaag nog jouw yogaschool in Amsterdam, plaats een bestelling in onze webshop of lees onze vele tips!