De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Amersfoort

De verbinding

Ontdek meer over yoga, mindfulness en ayurveda vanuit Amersfoort

Yogisan is jouw platform wanneer je in Amersfoort op zoek bent naar meer informatie over mindfulness, ayurveda en yoga. Ben je op zoek naar yoga artikelen? Neem dan een kijkje in onze zeer uitgebreide webshop. Zoek je nog naar een geschikte yogaschool voor jou? Of heb je zelf een yogaschool en wil je deze aanmelden in ons bestand? Maak dan jouw eigen persoonlijke profielpagina aan en zie hoe gauw mensen jouw yogaschool weten te vinden. Kortom, Yogisan biedt je alles omtrent yoga, ayurveda en mindfulness in Amersfoort.

Yoga bij een yogaschool in Amersfoort

Wil jij de rust van yoga ervaren? Via onze website vind je precies die yogaschool in Amersfoort die bij jouw wensen past. Welke yogavorm in Amersfoort spreekt jou aan? Ga aan de hand hiervan op zoek naar de juiste yogaschool. Yoga brengt je mentaal en fysiek weer in balans. Hierdoor krijgen stress, ziekte en andere ongemakken minder kans. Heb je zelf en yogaschool? Meld deze dan aan door een unieke profielpagina te creëren op onze website. Zo kun je in korte tijd meer leden voor jouw yogales verzamelen!

Mindfulness in Amersfoort

Mindfulness en yoga horen in wezen bij elkaar. Mindfulness is uitermate geschikt voor het loslaten van belemmerende gedachten. Wil je meer in het hier en nu leven? En ben je op zoek naar meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen? Dan is de spirituele levenskunst van mindfulness zeker wat voor jou. Op onze website vind je regelmatig tips en adviezen om je gedachten beter te leren beheren. Ook kun je hier praktische oefeningen en een geheel stappenplan vinden.

Wat is Ayurveda precies?

Een vraag die wij veel gesteld krijgen is; wat betekent Ayurveda nu eigenlijk? Mensen die zich al hebben verdiept in Mindfulness, of al eens een yogaschool heeft bezocht, heeft de term misschien wel eens voorbij horen komen.

De betekenis van het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus levenswijsheid of wijsheid van het leven. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Amersfoort.

Ayurveda in Amersfoort

Ayurveda leert je hoe je jouw lichaam en geest optimaal verzorgt door hierin de beste keuzes te maken voor jezelf. Deze wetenschappelijke leer is er vooral op gericht je algehele gezondheid te verbeteren. Dit kan onder andere door de juiste voeding. Op onze website lees je vele gezonde recepten en krijg je tips om deze levenskunst zo optimaal mogelijk toe te passen in je eigen leven. Ben je benieuwd wat ayurveda nog meer voor jou in Amersfoort kan doen? Kijk dan snel verder op de website!

Vind de perfecte yogaschool in Amersfoort

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Amersfoort de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Amersfoort. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Amersfoort

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Voor al je informatie over gezond leven en yogascholen in Amersfoort

Wens je meer leden voor de yogales van je yogaschool? Ben je zelf op zoek naar een yogaschool? Wil je onze yoga producten bestellen in de webshop? Of ben je op zoek naar meer informatie over onze diensten? Wij helpen je graag verder. Neem contact op door te bellen naar 0320-289836 of mail naar [email protected]. Wij staan in Amersfoort graag voor je klaar om je vragen over yoga, ayurveda en mindfulness te beantwoorden!