De meest complete yoga website van Nederland

Yogaschool Alphen aan den Rijn

De verbinding

De plek voor yoga, ayurveda en mindfulness in Alphen aan den Rijn

Wil jij in Alphen aan den Rijn meer weten over yoga, ayurveda en mindfulness? Yogisan is hét adres voor liefhebbers en leraren. Wij zorgen voor een perfecte verbinding tussen beide. Via onze webshop kun je bovendien de leukste en handigste producten bestellen die je bijvoorbeeld mee kunt nemen naar je yogales. Wil jij je aanmelden bij een yogaschool in jouw omgeving? Of wil je je eigen yogaschool hier promoten met een volledige profielpagina? Laat ons je meenemen in de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness in Alphen aan den Rijn!

Yoga bij een yogaschool in Alphen aan den Rijn

Wil jij gaan starten met yoga? Hier vind je precies de yogaschool die volledig aansluit bij jouw wensen. Yoga is bedoeld voor fysieke en mentale balans en komt in vele vormen. Welke soort inspanning en belevenis spreekt jou het meeste aan? Meld je aan voor een bij jou passende yogales en leer je beter te wapenen tegen ziekte, stress en ander ongemak. Wil jij juist je eigen yogaschool in Alphen aan den Rijn promoten via deze website? Meld jouw yogaschool dan aan met een unieke profielpagina. Jouw yogales zit straks een stuk voller!

Wat betekent Ayurveda?

Mindfulness staat voor bewustwording van lichaam en geest. Een vraag die daar mee te maken heeft en wij ook veel gesteld krijgen is; wat is Ayurveda nu eigenlijk? De betekenis van het woord stamt af uit het Sanskriet, de taal van de Indische cultuur. Ayurveda is af te leiden uit twee woorden, namelijk ‘Ayus’ en ‘Veda’. Ayus staat voor leven en Veda staat voor wijsheid. De letterlijke vertaling is dus wijsheid van het leven of ‘levenswijsheid’. Volgens Ayurvedische opvatting is het lichaam en de geest één en is de mens en omgeving onlosmakelijk verbonden. Zet je hart open voor de leer van Ayurveda bij een yogaschool in Alphen aan den Rijn.

Ayurveda in Alphen aan den Rijn

Ben je geïnteresseerd in ayurveda? Wij helpen je graag aan heldere adviezen, praktische tips en gezonde recepten. Deze wetenschap houdt zich bezig met gezond leven. Zo leert het je de juiste keuzes te maken aangaande het verzorgen van je lichaam en geest. Ook zul je voortaan verstandiger omgaan met wat je wel en niet eet in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Mindfulness in Alphen aan den Rijn

Kiezen voor een levensstijl met yoga en ayurveda gaat prima gepaard met mindfulness. Wil jij je gedachten beter kunnen beheren? Oefen jezelf dan in deze methode. Zo leer je stukje bij beetje beter in het hier en nu te staan. Ook zul je op den duur een betere verbinding maken met jezelf en anderen in Alphen aan den Rijn. Wij helpen je graag aan inzichten en tips over mindfulness.

Vind de perfecte yogaschool in Alphen aan den Rijn

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in Alphen aan den Rijn de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda? Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers in Alphen aan den Rijn. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Yogaschool Alphen aan den Rijn

Het laatste nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Evenementen agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Meer informatie over yogascholen in Alphen aan den Rijn

Wil jij je aanmelden voor een interessante yogales in Alphen aan den Rijn? Wil jij jouw eigen yogaschool optimaal promoten via deze website? Of heb jij behoefte aan de handigste producten voor je yogaschool, om mee te nemen naar een yogales of op het gebied van ayurveda of mindfulness? Plaats dan een bestelling, bel naar 0320-289836 of stuur een mail naar [email protected]. Wij voorzien jou graag van informatie over yoga, ayurveda en mindfulness in Alphen aan den Rijn!