YOYENTAL

In de yogalessen die ik geef, krijg je de tijd om bewust te ervaren hoe het is om signalen van te veel aan spanning en/of emoties in je lijf te leren herkennen. Je ervaart door middel van je adem en het doen van houdingen hoe je jouw lijf & geest kunt laten ontspannen.

Tegelijkertijd leer je het vertrouwen in jezelf (terug) te vinden, na bijvoorbeeld een periode van rouw of verdriet. Soms doe je dat door letterlijk op de kop te gaan staan. Zo bekijk je de wereld vanuit een nieuw perspectief. Daarna land je veilig met beide benen weer op de aarde. Soms doe je dat juist door bewust vertraging te creëren, en meer meditatief te bewegen om in contact te komen met je gevoel. Op deze manier krijg je de ruimte om verdriet letterlijk uit je lijf te laten vloeien. Je merkt op wat je lichaam je vertelt, en dat kan zorgen voor acceptatie en een kalmere geest.

Door yoga als een continue bewustzijnsoefening te gebruiken, leer je te ervaren en ontdekken wie je bent. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen in de les maar juist in je dagelijks leven meer ruimte kunt vinden voor momenten van verstilling, balans en het ervaren van een krachtigere geest. Door deze combinatie kom je veerkrachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

YOYENTAL

Contact

YOYENTAL
Venusstraat 10
8521LV SINT NICOLAASGA

http://www.yoyental.com

0031 6 8332 0731

yoga