Praktijk Annicha

Orthopedagogische praktijk Annicha biedt rouwbegeleiding en mindfulness voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen. De naam van de praktijk, Annicha (spreek uit: Annietsja), is gebaseerd op een term vanuit de vipassana meditatie. Annicha betekent ‘alles gaat voorbij’ en ‘niets is blijvend’. Zowel binnen de mindfulness als binnen rouw een begrip met veel betekenis.

Mindfulness is een aandachtstraining, je leert te leven in het huidige moment en open te staan voor alles wat er in het hier en nu gebeurt en hier op een niet oordelende manier naar kijken. Het tegenovergestelde dus van leven op de automatische piloot, wat veel gebeurt in onze drukke maatschappij. Mindfulness is al velen malen wetenschappelijk onderzocht en laat een positief effect zien bij stress en burn out klachten, angsten en depressies, psychologische klachten en lichamelijke aandoeningen. Ook bij kinderen en volwassenen zonder expliciete psychische klachten zijn de resultaten positief, zij ervaren minder stress, kunnen beter omgaan met emoties en voelen zich in het algeheel beter.

Wil jij je relaxter voelen, meer ruimte ervaren in je hoofd, rustiger reageren op stressvolle situaties, je beter kunnen focussen op de dingen die je doet en je energieker voelen? Volg dan een mindfulness training!

Praktijk Annicha

Contact

Praktijk Annicha
Slootjesbeemd
5682 Best

mindfulness

Meer yogascholen in de buurt van Best

 • Yoga-Ajna

  Sint-Oedenrodeseweg 23-A
  5681PH BEST
  Route (1.1 km)
 • Yoga Best

  Raadhuisstraat 300-L
  5683GM BEST
  Route (1.7 km)
 • Yoga Soul Best

  Klompenmaker 50
  5683NE BEST
  Route (2 km)
 • Peter Adams Poweryoga

  Reepheuvel 16
  5685BN BEST
  Route (2.9 km)
 • Kinderyoga de Hartjesboom

  Industrieweg 32
  5688 DP OIRSCHOT
  Route (4.3 km)
 • Yoga Imma

  Keefheuvel 24
  5298AK LIEMPDE
  Route (5.2 km)