MI-Yoga Breda

Mi-Yoga! omdat het gewoon goed is voor je. Praktische yoga voor meer kracht en souplesse.
Kundalini Yoga en Pralaya Yoga

Yoga maakt je sterk, vitaal en krachtig. Het verbetert je lichaamshouding, je voelt je fitter, het versoepelt je gewrichten, het versnelt de stofwisseling, het maakt je slanker, het herstelt blessures en chronische pijnen. Yoga zorgt ook, dat je beter met stress kunt omgaan en met andere ongemakken uit het dagelijkse leven. Yoga is goed voor zowel mannen als vrouwen.

Kundalini Yoga brengt je energieniveau op een hoger peil, waardoor je wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent, wakkerder, bewuster en stralend gezond wordt. Kundalini Yoga is een krachtige en veelzijdige vorm van yoga. Er wordt gewerkt met dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s en krachtige meditaties. Je voelt de werking direct!

Practical Yoga, geïnspireerd door Pralaya Yoga, is een fysieke uitdaging en is de basis voor “Kracht in het Leven”.

Energieke en spierversterkende yoga voor meer kracht en souplesse. Uitlijning van de gewrichten inclusief de wervelkolom en aanwakkeren van vergeten spieren. Ter voorkoming en/of genezing van blessures. Doordat je beter in balans komt, gaan je organen beter functioneren en vica versa. Blokkades in bindweefsel (zowel emotionele als fysieke) worden op veilige wijze losgemaakt, zodat de prana (levensenergie) weer beter kan stromen. De lessen bestaan uit dynamische en statische houdingen welke kracht, flexibiliteit en energie ontwikkelen.

LOKATIE: Het Huis van Hier en NU, Oosterhoutseweg 2 TETERINGEN (Breda)

Kom het gewoon eens proberen

 

 

MI-Yoga Breda

Contact

MI-Yoga Breda
Oosterhoutseweg 2
4847 TC BREDA

https://mi-yoga.nl

0651925498

yoga