HoliBody

Yogastudio HoliBody in Hilversum is ontstaan vanuit een passie voor Yoga, Pilates en gezond leven en dit te willen delen met anderen. Met het idee dat échte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden. Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Veel yogastudio’s bieden wel verschillende lessen en stijlen aan, maar zelden is er ook aandacht voor andere aspecten van gezondheid zoals voeding. Bij HoliBody kijken we naar het geheel en werken we samen aan je gezondheid (en geluk!) door voeding, inspanning én ontspanning.

Bij HoliBody staat persoonlijke aandacht voorop. Dat merk je al als je in de warme en gezellige studio binnenkomt. Wil je wat eerder komen of juist na de les nog even blijven? Geen probleem! Maak het jezelf gemakkelijk in de sfeervolle huiskamer met een kopje thee en een tijdschrift.

Bij HoliBody vind je een groot aanbod aan yogalessen (o.a. Flow, Power, Yin, Core en Yin/Yang). Maar ook worden er verschillende soorten Pilates en Ballet barre lessen gegeven. Daarnaast kun je bij HoliBody ook voor personal training met orthomoleculair voedingsadvies terecht.

HoliBody

Contact

HoliBody
Gijsbrecht van Amstelstraat 244
1215 CR Hilversum

yoga

Meer yogascholen in de buurt van Hilversum

 • Chi Flow Yoga

  Ericastraat 9
  1214EJ HILVERSUM
  Route (0.3 km)
 • Yoga Me

  Neuweg 134
  1214GZ HILVERSUM
  Route (0.5 km)
 • Yogadisja

  Diependaalselaan 165
  1214KA HILVERSUM
  Route (0.6 km)
 • Dru Yoga Freund

  Mauritslaan 22
  1211KA HILVERSUM
  Route (0.6 km)
 • The Yoga Tree Hilversum

  Rozenstraat 23
  1214BP HILVERSUM
  Route (0.7 km)
 • Be Present Training

  Heijermanslaan 1
  1215 JL Hilversum
  Route (0.8 km)

Evenementen in regio Hilversum