DoorYoga

Wil jij door yoga…

  • Rust in je hoofd?
  • Keuzes maken met je hart?
  • Jezelf opladen met nieuwe energie?

De wekelijkse lessen van DoorYoga bieden je een heerlijk moment voor jezelf om dit te ontdekken.

De lessen worden gegeven volgens de principes van Dru Yoga – de yoga van het hart. Deze rustige, maar ook krachtige vorm van yoga geeft je het gevoel helemaal in het moment aan te komen en de week met frisse energie in te gaan. Kenmerkend voor de les is onder andere een Energy Block Release (EBR): een doeltreffende sequentie van op elkaar afgestemde bewegingen en yogahoudingen die je helpen om spanning en energieblokkades op zowel fysiek als emotioneel niveau los te laten. Er is hierbij aandacht voor bewuste ademhaling, visualisatie en persoonlijke aanwijzingen waar nodig. Je beleeft een yoga ervaring ondersteund door zachte achtergrondmuziek en prettige geuren die de verbinding met jezelf en het effect van de oefeningen verrijken. De les eindigt altijd met een welverdiende, lange ontspanning waarin de opgebouwde energie zijn weg in het lichaam kan vinden om je zo de volledige werking van de yoga mee te geven.

Ik hoop dat de lessen zullen bijdragen aan een gevoel van thuiskomen bij jezelf en bij wat jouw hart je wil vertellen. Met een warme maar ook frisse manier van lesgeven wil ik een moment in de week creëren, helemaal voor jou! Een les om naar uit te kijken als je op kantoor zit. Een les waar je ontspannen van wordt. Een les waar je blij van wordt. Een les om van te genieten.

Aanmelding en Tarieven

In een proefles kun je heerlijk ervaren of deze yoga bij je past. Twee proeflessen zijn dan eigenlijk nog beter! Daarom bied ik je de mogelijkheid om 1 proefles te volgen voor €5, of 2 proeslessen voor €10. Daarna bied ik een lespakket van 5 lessen voor €57,50 (6 weken de tijd), of van 10 lessen voor €110,00 (12 weken de tijd).

Aanmelding: info@dooryoga.nl

DoorYoga

Contact

DoorYoga
Cremerstraat 390
3532 BS UTRECHT

https://www.dooryoga.nl/

yoga