Andere Boeg Yogaweekenden & retraites

Andere Boeg geeft yoga en meditatie retreats op mooie plaatsen in Nederland. Alles staat in het teken van mindful leven, stress verminderen en je bewustzijn verhogen. Elke maand kun je een yoga & meditatie weekend volgen als korte retreat om heerlijk te ontspannen. Er zijn 5 vakantieweken in de zomer en rond kerst en met oud en nieuw zijn er een 4daagse retraites. Locaties zijn o.a. Twello, bij Deventer, en Vaassen, bij de Veluwe.

Heerlijk om diep te ontspannen, te ont-stressen en je levensenergie weer te voelen stromen. Helemaal weg uit de dagelijkse drukte kun je hier je aandacht naar binnen richten en echt ontspannen. Verdiep je yoga beoefening en laat vanuit de rust en ruimte je levensenergie weer stromen. Doe mee met hatha yoga, relax yoga en meditaties. Schuif lekker aan bij de biologische, vegetarische maaltijden die met liefde voor je worden bereid. Voed jezelf met gezonde voeding, pure ontspanning, meditatie en yoga.

Professionele en fijne, verdiepende lessen. Alle yoga en meditatie lessen worden gegeven door Marloes van der Kamp. Zij is opgegroeid met yoga en ze is een gediplomeerd hatha, tantra en yin yoga docent met ruim 15 jaar les-ervaring. Zij stemt goed af op de mogelijkheden en onmogelijkheden van ieders lichaam en geeft tussenhoudingen en meer gevorderde houdingen zodat iedereen kan kiezen voor de juiste uitdaging. Ze werkt vanuit de inspirerende tantrische traditie die ten grondslag ligt aan de hatha yoga, met zijn rijke filosofie en meditaties om eindeloos te verdiepen en één te worden met het Leven. De yoga houdingen vormen voor haar een stevige basis en de meditaties zorgen voor verdieping.

Deelnemers zeggen: 

“Alles aan deze week vond ik fijn: mooie plaats, prachtige meditaties, de yoga, het eten en ook Marloes: wat een voorbeeld van Zijn.”

“Je kunt merken dat Marloes al heel lang lesgeeft. Ze heeft een fijne stem en ze weet goed af te stemmen op de groep.”

“Marloes is een heel goede docente met gedegen kennis. Ze heeft ook een groot hart en ik had me geen betere week kunnen wensen.”

 

Andere Boeg Yogaweekenden & retraites

Contact

Andere Boeg Yogaweekenden & retraites
Kanaal Van Steenenhoek Zz 13
4202 LS GORINCHEM

https://andereboeg.nl

yoga

Meer yogascholen in de buurt van GORINCHEM

 • Suniai Kundalini Yoga

  Burgstraat 43
  4201AB GORINCHEM
  Route (1.1 km)
 • Yogacentrum Dharma Gorinchem

  Prof.Mr. P.J. Oudstraat 50
  4207ND GORINCHEM
  Route (2.4 km)
 • Hatha Yoga Praktijk Ganesha Julia J. de Boer-Klerks

  Postweide 35
  4285 DM Woudrichem
  Route (3.6 km)
 • Hatha Yoga Prakt. Ganesha J.J.de Boer-Klerks

  Postweide 35
  4285DM WOUDRICHEM
  Route (3.6 km)
 • Yogadocent Miranda de Jong

  Rivierdijk 141
  3372BK HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Route (4.5 km)
 • Retro Poweryoga

  Snijderstraat 8
  4255HS NIEUWENDIJK NB
  Route (6.4 km)