De meest complete yoga website van Nederland

Alle yogascholen bij elkaar

Ben jij op zoek naar een goede yogaschool? Yogisan heeft alle interessante yogascholen voor jou op een rij gezet. Vul een plaatsnaam, een yogavorm of een andere specifieke zoekterm in. Wij tonen jou dan direct een selectie van yogascholen die aan jou zoekopdracht beantwoorden. Weet je nog niet precies welke yogastijl jou het meest aanspreekt? Lees dan eerst wat artikelen, tips en adviezen van ons. Zo kom jij straks bij precies die yogaschool terecht die perfect bij jou past. Hieronder vind je een willekeurige lijst van alle yogascholen:

Ontdek jouw favoriete yogaschool

Het kiezen van een yogaschool is een zorgvuldige taak. Je moet namelijk eerst bepalen wat voor een yogastijl het best bij jou, jouw doeleinden en jouw fysieke en mentale wensen past. Kortweg gezegd bestaan er 8 soorten yoga:

  • Hatha yoga: klassiek, gericht op het versoepelen en versterken van je lichaam
  • Yin yoga: gericht op rust, ontspanning en het flexibeler maken van je lichaam
  • Bikram yoga: vindt plaats in een verwarmde ruimte waardoor je goed gaat zweten
  • Ashtanga yoga: wordt beschouwd als een actieve, pittige vorm in een hoog tempo
  • Power yoga: hierbij voer je krachtige oefeningen uit voor een energiek gevoel
  • Vinyasa yoga: lijkt op Ashtanga yoga, maar maakt geen gebruik van een vaste serie
  • Kundalini yoga: richt zich meer op de spirituele tak van yoga, zorgt voor verdieping
  • Yoga nidra: de meest rustige variant, geschikt voor optimale ontspanning en rust

Bekijk de yogascholen bij jou in de regio

Op deze website vind je een overzicht van talloze yogascholen in heel Nederland. Zo vind je ongetwijfeld een yogaschool bij jou in de buurt. Zo hebben wij het aanbod van yogascholen in Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle en allerlei andere plaatsen in heel Nederland.

Deze voordelen biedt yoga

Welke yogavorm je ook kiest, een yogales leidt vrijwel altijd tot hetzelfde resultaat. Yoga zorgt namelijk voor een fysieke en mentale balans. Je sterkt daardoor niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Dit zorgt ervoor dat je beter beschermd bent tegen ziektes, stress en andere ongemakken. Run jij zelf een yogaschool? Laat ons jouw studio dan ook opnemen in deze lijst met yogascholen. Op deze manier wordt jouw yogastudio een stuk sneller gevonden door mensen die op zoek zijn naar de yogalessen die jij aanbiedt. Wens jij ook een plekje tussen deze yogascholen? Neem dan contact met ons op.

Bij ons vind je alle yogascholen bij elkaar

Kun jij tussen deze collectie aan yogascholen niet jouw gewenste yogastudio vinden? Of wil je jouw eigen yogaschool graag op laten nemen in deze lijst? Bel dan naar 0320-289836 of stuur een mail naar redactie@yogisan.nl. Wij voegen jouw yogastudio graag toe aan deze lijst met yogascholen of koppelen jou als liefhebber aan precies die yogaschool die aan al jouw wensen voldoet!