Yoga op de G10 van de Economie & Filosofie

Yoga en bewustwording spelen een steeds grotere rol in de samenleving alsook op gerenommeerde festivals. Ontvang nu via Yogisan.nl korting op tickets voor de G10 van de Economie & Filosofie, waar ruim aandacht is voor yoga en bewustwording. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

Yoga en meditatie op de G10

Op 24 en 25 maart vindt in de Westerkerk in Amsterdam de G10 van de Economie en Filosofie plaats. Naar aanleiding van de oproep van de Indiase Premier Modi om yoga als een grote gave van India aan de wereld te beschouwen, zijn er bij de G10 twee programmablokken aan yoga en meditatie gewijd. Er is een yogales door Simon Rowe, gevolgd door een lezing van Maurice Knegtel Sensei en een meditatiesessie.

In het programma zie je blok 6 Innerlijke/Intuitieve Wijsheid en blok 9 Bewustzijn & Perceptie. De yogales is op zaterdagochtend. In de middag zijn Maurice Knegtel Sensei & Rupert Sheldrake te beluisteren in een ‘Great Discussion’ over het thema bewustzijn en perceptie.

Hoe krijg je korting?

Via de kortingscode 1111 van Yogisan ontvang je €10 korting op het hele programma.

vul de speciale code in

 

Blok 6 en 9 samen kosten normaal €70,-. Voor Yogisanvrienden zijn deze blokken speciaal als pakket met korting toegankelijk voor slechts €49,-.

Namasté en veel plezier!

Corine Lepoutre is mindfulnesstrainer bij de Mindful Academy en freelance journalist, waaronder hoofdredacteur van Tijdschrift voor Yoga. Haar mediacarrière begon bij de landelijke radio en regionale tv en liep via de reisjournalistiek en videoproducties naar webjournalistiek. De focus ligt nu op mindfulness, yoga en spiritualiteit. Corine wil zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de positieve effecten van het beoefenen van aandachttraining en yoga. Bij Yogisan richt ze zich op mindfulness, interviews met yogi’s, reportages en videoproducties.