Hou je van yoga en wil je op de hoogte blijven van asana’s, tips en achtergronden? Wil je meer rust en ruimte ervaren met mindfulness? En wil je verdiepen in de wereld van ayurveda? Welkom bij Yogisan!

Wat is Yogisan?

Yogisan is hét nieuwe platform voor yoga, ayurveda en mindfulness. De plek die leraren en liefhebbers verbindt. Met elkaar en met de inhoud. Yogisan wil een brug slaan tussen yoga, ayurveda en mindfulness, omdat wij geloven dat ze nauw verwant zijn. En omdat ze volgens ons een verrijking zijn voor iedereen die zich erin verdiept.

Dit doet Yogisan door haar publiek te informeren, te vermaken, inspireren en te motiveren. Om zo optimaal te profiteren van de voordelen die yoga, ayurveda en mindfulness bieden bij het realiseren van een gezond, rijk en evenwichtig leven.

Voor wie?

Yogisan: voor mensen met passie voor yoga, ayurveda en mindfulness

Yogisan richt zich hierbij op jongeren en op mensen met een passie voor yoga, ayurveda en mindfulness. Op mensen met ervaring die zelf de voordelen hebben gevoeld en op zoek zijn naar meer. En op diegenen die een ontwakende interesse hebben.

De inhoud op onze website is toegankelijk en toepasbaar. Je vindt content op verschillende niveaus en soms zullen we de lezer uitdagen om nog wat dieper in de stof te duiken.

Wat vind ik bij Yogisan?

De Yogadokter geeft praktische tips en adviezen vanuit yoga en ayurveda
Coen van der Kroon als De Yogadokter

De verbinding staat centraal, op verschillende manieren:

Inhoud

Yogisan wil jou verbinden met de inhoud en in contact brengen met andere liefhebbers. Dit doen we via vernieuwende content over yoga, ayurveda en mindfulness:

  • Nieuws: artikelen en video’s met daarin het laatste nieuws, tips en achtergronden.
  • Asana van de week: exclusieve HD-video’s van yogahoudingen, speciaal voor iedereen die thuis yoga wil beoefenen of wil doorleren.
  • De Yogadokter: expert Coen van der Kroon geeft praktisch advies over alledaagse onderwerpen (stress, hoofdpijn, huidverzorging), bekeken vanuit yoga en ayurveda.
  • Forum: de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness is rijk en divers. We moedigen ons publiek aan om hierover met elkaar van idee te wisselen, en om ervaringen en tips met elkaar te delen.

Perspectief

yogascholen op de kaart: claim je yogaschool
yogascholen op de kaart

Yogisan wil lezers en leraren verbinden met elkaar en zo een handelingsperspectief bieden. Dit doen we door het voor ons publiek zo eenvoudig mogelijk te maken de stap te nemen van website naar realiteit, van Yogisan naar yogamat:

  • Yogascholen op de kaart: bekijk welke yogaschool en locatie voor ayurveda en mindfulness bij jou om de hoek is. Leer wat het aanbod is en of dit past bij jou behoeften.
  • Evenementenagenda: blijf op de hoogte van het actuele overzicht van evenementen en meld je eenvoudig aan.

0101SFINXasana

Welkom op Yogisan

Natuurlijk zijn we benieuwd of je onze opzet geslaagd vindt. Heb je tips, vragen of feedback, dan zijn we eenvoudig bereikbaar. Dankzij jou kunnen we ons verder ontwikkelen om juist díe content te bieden die jou zo interesseert.

We nodigen je uit om een kijkje te nemen. Welkom!