De meest complete yoga website van Nederland

Over Yogisan

De verbinding

Hét nieuwe platform voor yoga, ayurveda en mindfulness

Yogisan is hét nieuwe platform voor yoga, ayurveda en mindfulness. Het is de plek die leraren en liefhebbers verbindt. Met elkaar en met de inhoud. Yogisan wil een brug slaan tussen yoga, ayurveda en mindfulness, omdat wij geloven dat ze nauw verwant zijn. En omdat yoga staat voor eenworden!

Dit doet Yogisan door haar publiek te informeren, amuseren, te inspireren en te motiveren om optimaal te profiteren van de voordelen die yoga, ayurveda en mindfulness bieden in het dagelijkse leven.

Nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness.

We willen verrassen en vernieuwen, met content met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

De yogadokter

Welke oplossingen bieden yoga en ayurveda voor alledaagse problemen? Coen van der Kroon is hét gezicht in de wereld van ayurveda. Van der Kroon geeft trainingen, schrijft wetenschappelijke artikelen en is de man achter de internationaal gerenommeerde Academy of Ayurvedic Studies in Amsterdam.

Speciaal voor Yogisan demonstreert Coen van der Kroon, alias De Yogadokter, zijn uitgebreide kennis over ayurveda en yoga. Op toegankelijke wijze leidt hij je langs herkenbare onderwerpen zoals stress, hoofdpijn, of de huid en legt hij uit hoe yoga en ayurveda ons hierbij kunnen helpen.

Asana van de week

Neerkijkende hond, de kaars, of trikonasana: wekelijks presenteert Yogisan in de Asana van de week een bekende yogahouding. Onze modellen Gina Biervliet en Denise de With demonstreren de houding van begin tot eind, met hun stem als begeleiding. Ideaal voor als je asana’s thuis wilt kunnen beoefenen, of meer in detail wilt bestuderen.

Vind de perfecte yogaschool

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in jouw omgeving de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda?

Bekijk ons overzicht van scholen en praktijken en maak kennis met ervaren docenten en trainers. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

Agenda

Yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Redactie

Yogisan wordt gemaakt door een team met een passie voor yoga, ayurveda en mindfulness.

Met onze combinatie van inhoudelijke expertise en redactionele ervaring hopen we een website te maken die jou kan inspireren.

En we staan altijd open voor tips, wensen en feedback.