over yogisan

Yogisan is hét platform voor yoga, ayurveda en mindfulness. Het is de plek die leraren en liefhebbers verbindt. Met elkaar en met de inhoud. Yogisan wil een brug slaan tussen yoga, ayurveda en mindfulness, omdat wij geloven dat ze nauw verwant zijn. En omdat yoga staat voor eenworden!

Dit doet Yogisan door haar publiek te informeren, amuseren, te inspireren en te motiveren om optimaal te profiteren van de voordelen die yoga, ayurveda en mindfulness bieden in het dagelijkse leven. Op welke manieren doen we dat?

redactie

Yogisan wordt gemaakt door een vierkoppige kernredactie met een passie voor yoga, ayurveda en mindfulness. Met onze combinatie van inhoudelijke expertise en redactionele ervaring hopen we de content te realiseren waar jij nu net behoefte aan had. En we staan altijd open voor tips, wensen en feedback.

nieuws

Bij Yogisan vind je een selectie van het laatste nieuws, tips en achtergronden uit de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness. Als artikel, audio of video. Onze content is verrassend en vernieuwend, met een praktisch nut of unieke zeggingskracht.

Heb jij feedback, wensen of tips voor de redactie?

de yogadokter

Welke oplossingen bieden yoga en ayurveda voor alledaagse problemen? Coen van der Kroon is hét gezicht in de wereld van ayurveda. Van der Kroon geeft trainingen, schrijft wetenschappelijke artikelen en is de man achter de internationaal gerenommeerde Academy of Ayurvedic Studies in Amsterdam.

Speciaal voor Yogisan demonstreert Coen van der Kroon, alias De Yogadokter, zijn uitgebreide kennis over ayurveda en yoga. Op toegankelijke wijze leidt hij je langs herkenbare onderwerpen zoals stress, hoofdpijn, of de huid en legt hij uit waarom yoga en ayurveda ons hier zoveel over kunnen leren.

Wil je een onderwerp of probleem voordragen?

asana van de week

Neerkijkende hond, de kaars, of trikonasana: wekelijks presenteert Yogisan in de Asana van de week een bekende yogahouding. Onze modellen Gina Biervliet en Denise de With demonstreren de houding van begin tot eind, met hun stem als begeleiding. Ideaal voor als je asana’s thuis wilt kunnen beoefenen, of meer in detail wilt bestuderen.

vind een yogaschool

Waar kun terecht voor yogalessen met de beste begeleiding? Wat is in jouw omgeving de ideale locatie om mindfulness te volgen? Op welke plek moet je zijn voor praktijk en verdieping in ayurveda?

Bekijk ons overzicht van scholen, praktijken en locaties in de sector en maak kennis met hun ervaren docenten en trainers. Topkwaliteit bij jou in de buurt!

claim je school

Ben jij yogadocent en wil je meer mensen trekken naar je lessen? Organiseer je evenementen over ayurveda of mindfulness en wil je geïnteresseerden prikkelen om langs te komen? Yogisan biedt je de kans om te profiteren van het bereik en netwerk van dit landelijk platform voor yoga, ayurveda en mindfulness. Meld je aan voor een eigen miniwebsite op yogisan.nl en zet jouw school of praktijk op een unieke manier in de etalage. Claim nu je school en ontvang gratis een eigen miniwebsite.
yogascholen op de kaart: claim je yogaschool
yogascholen op de kaart: claim je yogaschool

Evenementenagenda

Of het nu gaat om yogaworkhops, mindfulnesstrainingen of andere evenementen: bij Yogisan vind je de meest actuele agenda voor yoga, ayurveda en mindfulness in één overzichtelijke agenda. Je kunt eenvoudig zoeken op thema, tijdstip en locatie. Zo weet je altijd wanneer er bij jou om de hoek iets leuks te doen is!

meld je eigen evenement aan

Yogisan biedt yogadocenten en trainers uit de wereld van mindfulness en ayurveda de mogelijkheid om de aankondiging voor hun evenementen op dit podium te etaleren: dit kan eenmalig, of periodiek, met een aantrekkelijke vermelding in onze evenementenagenda.