Hoe voeg ik een yogaschool toe aan de kaart?

Staat jouw school al op de kaart? Het gratis Starter-abonnement geeft je recht op een bedrijfspagina voor jouw school (yoga, ayurveda of mindfulness) waarmee je nog beter vindbaar wordt. Om deze pagina te kunnen beheren moet eerst je school worden geactiveerd. 

  1. Ga naar de groene knop bovenaan en registreer je (heb je al een account, log dan in en begin bij 4).
  2. Ga naar yogisan.nl/zakelijk en selecteer je gewenste abonnement.
  3. Op de orderbevestigingspagina klik je op de link om naar je accountpagina te gaan. Als je nog geen account had, ben je nu ingelogd.
  4. Vanuit je accountdashboard volg je de link ‘Activeer yogaschool’ en selecteer of je een bestaande yogaschool of nieuwe yogaschool wilt registreren. (Bij een bestaande yogaschool zou deze al op de kaart zichtbaar moeten zijn)
  5. Na succesvol claimen of registreren van een yogaschool, verschijnen in de navigatie linkjes om deze school te beheren. Je school staat nu op de kaart en is hierdoor beter zichtbaar bij zoekopdrachten.
Erik van den Berg is tekstschrijver en eindredacteur van Yogisan.nl. Erik werkt sinds 2008 als redacteur bij de VPRO. Of het nu de roots van de westerse yoga is, ayurvedische wondervruchten, of tantratempels in Tibet: zijn brede interesse is drijvende kracht achter al zijn artikelen. Hij wil bezoekers van Yogisan meenemen langs onontdekte plekken in de wereld van yoga, ayurveda en mindfulness.