De meest complete yoga website van Nederland
Yoga retreat van Karin Visser

Locatie

Domaine la Douce France - Zuid Frankrijk
a Dareous Clermont-Pouyguillès F - 32300 FRANKRIJK

Datum

18-05-2019 - 21-05-2019

Tijd

15:00 - 15:00

Kosten

€ 569,00

Yoga retreat Zuid Frankrijk 18-21 mei 2019

Relax – Ruimte – Rust:

Unplug yourself en vind ruimte en rust tijdens een exclusief yoga retreat georganiseerd door Karin Visser in samenwerking met Domaine La Douce France: een bijzonder landgoed in Zuid-Frankrijk.

Aankomst op zaterdag 18 mei – om 15:00 uur, vertrek dinsdag 21 mei om 15:00 uur.

Domaine La Douce France Glamping Resort:

Het retreat vindt plaats op Domaine La Douce France. Dit is een groot landgoed van 23 hectare met bos, heuvels en twee meren in een adembenemende landelijke omgeving. Tijdens het retreat hebben we exclusief toegang tot het landgoed en alle faciliteiten zoals het zwembad en de eetgelegenheid. Je verblijft in een luxe lodge tent met eigen sanitair, boxspring-bed en grote veranda met schitterend uitzicht. De 4-6 persoons lodges zullen we met maximaal 2 personen indelen, zodat je voldoende privacy hebt.

Vitaliteit – Energie – Kracht:

Een belangrijk onderdeel van het weekend zijn de gezonde vegetarische maaltijden en lekkere verfrissende drankjes. Je kunt onbezorgd aanschuiven bij alle maaltijden tijdens dit weekend en je hoeft niet eens de afwas te doen. De maaltijden zijn altijd vers, met veel fruit, groente en vezels voor de nodige energie.

Na dit weekend zul je je als herboren voelen!

Vanuit rust ontstaat RUIMTE. Na dit weekend ben je: Energieker – creatiever – uit je hoofd en weer in je lichaam – ontdek je wat “ME-time” voor jouw betekent – gun jezelf een heerlijke tijd!

GUN JEZELF DIT KADO

De totaalprijs per persoon is € 569,-

Inclusief: Luxe Lodge (gedeeld met maximaal 2 pers.) – Alle maaltijden en drankjes (ontbijt, lunch, diner) – 2x per dag yogalessen/workshops – Gebruik van de benodigde materialen en alle faciliteiten van het landgoed

Exclusief: Vliegtickets naar Zuid-Frankrijk – Transfer van en naar het verblijf – Reis- en annuleringsverzekering –

Optioneel te boeken gedurende retreat in de middag: Massage – Gezichtsverzorging – Privé yoga sessie

Wil je, na dit retreat, langer genieten van dit bijzondere landgoed en haar omgeving? Verleng je verblijf met € 75 per persoon per dag (inclusief ontbijt)

Samen reizen?

Wil je samen met iemand reizen? Laat het me weten en ik bekijk de mogelijkheden of je met een andere deelnemer kunt reizen. Voor meer informatie over het retreat en boeken kijk op: www.karinvisseryoga.nl/evenement

*Het retreat gaat door bij een minimale boeking van 8 personen.

X