De meest complete yoga website van Nederland

Organisator

Andere Boeg
Email
info@andereboeg.nl
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

03-11-2017 - 05-11-2017

Kosten

€ 297,00

Yoga relax weekend

In dit yoga weekend zijn de yoga lessen goed te doen voor beginners en ook een uitdaging voor gevorderden. Iedereen doet de yoga afgestemd op de mogelijkheden van zijn/ haar lichaam en kiest lichtere en zwaardere variaties voor de houdingen. Je zult merken dat je door de oefeningen en houdingen flexibeler en sterker wordt. Toch hoef je niet al lenig te zijn of kracht te hebben om mee te kunnen doen aan het weekend.

Je verblijft op het mooie schip Andere Boeg. Het schip ligt heel stabiel in het water en is van alle gemakken voorzien. Voel de ontspanning van het water onder je en ervaar de bijzondere meditatieve sfeer in de lichte cursusruimte. Hier kijk je vlak boven het wateroppervlakte uit. Geniet hier van de serene sfeer en de stilte. Of kijk vanuit de sfeervol ingerichte woonkamer boven wat hoger uit over het water en begin een fijn gesprek met de andere deelnemers.

Tussen het programma door is er ook voldoende tijd voor een heerlijk ontspannende wandeling of om eens goed bij te slapen.
Er zijn tijdens het weekend geen kinderen of jongeren aan boord, om de rust voor iedereen te waarborgen.