De meest complete yoga website van Nederland
Yoga on the block.jpg

Organisator

YOGAGROUND
Telefoon
+31 6 251 94 784
Email
hey@yogaground.nl
Website
http://www.yogaground.nl/

Locatie

Luchtpark Hofbogen
Raampoortstraat 30 3032 AH Rotterdam
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

02-07-2018 - 06-08-2018

Tijd

18:00 - 19:00

Kosten

€ 18,00

Yoga on the Block

Van de oprichters van rooftop restaurant Op Het Dak en down-to-earth yoga studio Yogaground; Yoga on the Block is terug; groter en beter. Doe vanaf 4 juni mee en ervaar dat er meer is tussen hemel en aarde; een vroege avondles yoga omringd door de skyline van Rotterdam, in een park gebouwd op een verlaten treinstation; Station Hofplein. Na de les serveert OP HET DAK een maaltijd en blijf je wat langer hangen terwijl je van de zon geniet. The summer is magic!

Op Het Dak en Yogaground ontvangen je de hele zomer, vanaf 4 juni, iedere maandag om 18 uur. Lessen duren een uur en zijn toegankelijk voor iedereen. Deelname kost 18 euro, inclusief veggie bowl en drankjes. Het aantal plaatsen is beperkt, vooraf boeken is daarom noodzakelijk.

YOGAGROUND
Yogaground opende twee jaar geleden zijn eerste studio in Rotterdam Central District. Rotterdammers gaan erheen voor de relaxte sfeer, het diverse lesaanbod en toffe events. Team Yogaground geeft iedere zomer lessen in de open lucht en is blij weer met Op Het Dak samen te werken voor deze tweede editie van Yoga on the Block.

OP HET DAK
Bovenop het Schieblock, waar de Rotterdamse creatieve scene zijn werkplek heeft, is Op Het Dak gevestigd. Zij bezorgen je de meest verse ingrediënten op je bord, gekweekt in eigen daktuin. Open van dinsdag tot en met zondag voor ontbijt en lunch is dit een plek die je het liefste voor jezelf houdt. Zodra je boven komt ontdek je echter dat je vrienden er net zo over denken.

DAK VAN STATION HOFPLEIN
Ooit vormden de Hofbogen de treinverbinding tussen Rotterdam en Den Haag, nu is het de plek om te zijn, met winkels, restaurant en club Bird. Hier ga je heen om te ontspannen. Het voormalige Station Hofplein is nu een park waar verschillende evenementen plaatsvinden, daar komt nu een wekelijks yoga event bij. Adres: Raampoortstraat 30, 3032 AH Rotterdam.

PROGRAMMA
De hele zomer zijn er iedere maandag lessen van 18.00 tot 19.00 uur, vanaf 4 juni. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Na de les serveert Op Het Dak een vegetarische maaltijd, dus blijf nog lekker even hangen in de zon.

X