De meest complete yoga website van Nederland
Yoga festival

Locatie

Camping De Kooi
Heester Kooiweg 20, 8882 HE
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

29-06-2018 - 01-07-2018

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€ 250,00

Yoga Festival Terschelling

Programma Yoga Festival Terschelling

Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek.
Het Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ruim 70 workshops per dag, 25 yoga vormen en circa 50 inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen. Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Bekijk het concept programmaboekje van het festival.

Drie tot vijf dagen

Het hoofdprogramma is van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018. De openingscirkel is op 29 juni om 17.30 uur. Deelnemers zijn van harte welkom om op vrijdag vanaf 12 uur op het festivalterrein aan te komen. Wil je dit unieke yogaweekend liever nog eerder beginnen? Dat kan! Op donderdag 28 juni is er een Voorprogramma met yoga workshops, een heerlijke vegetarisch festival menu en volop live muziek. En wil je deze heerlijke yogavakantie wat langer laten duren? Het naprogramma met workshops, festival menu en live muziek is tot maandagochtend 2 juli 9.00 uur.

Het Festival Team

Het Yoga Festival Team bestaat uit circa 50 inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland, die met enthousiasme hun liefde, kennis en ervaringen delen. Maak kennis met het  Festival Team 2018.

Vele vormen van yoga

Het Yoga Festival op Terschelling is voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit ontspannen festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en 70 workshops per dag geeft je de gelegenheid om volop te ontdekken. Ontdek, verwonder en kies waar je dieper in wilt duiken.

Inspirerende workshops

Docenten en muzikanten delen hun inspiratie voor yoga, muziek, filosofie, dans, bewustzijn, massage, healing en meditatie. Unieke workshops met bijvoorbeeld yoga massage, Tantra filosofie, Ayurveda, meditatie, dans, de verbonden adem, TRE, gezonde leefstijl en nog veel meer. Er zijn Specials voor zowel mannen als vrouwen en voor beginners en gevorderden. Voor het volledige overzicht van alle workshops kijk in het concept Programma schema 2018.

Geweldige live muziek

Dit festival is een geweldige plek om weg te dromen bij één van de live mantra en muziek sessies. Met de duinen, de zeelucht en de hoogstaande zon als decor. Artiesten als David Lurey & friends en Praful geven tijdens dit gehele weekend live muziek sessies. Of ontspan bij een klassiek meditatief Klankconcert, doe mee aan een Yoga & gongsessie of geniet van het mantra zingen. Op Zaterdag avond is er een speciaal voor het Yoga Festival 2018 gecomponeerde Ecstatic Dance Feest met betoverende artiesten onder de sterrenhemel. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is vanaf het begin tot het eind een prachtige reis, die verbindt. Ontdek, beleef en laat je verrassen.

Speciaal kinderprogramma

Kinderen op een speelse manier kennis laten maken met yoga? Dit kan op Yoga Festival Terschelling. Yoga beoefenen, dansen, tekenen, ontspannen en samen plezier maken. Dit festival is een geweldige plek voor kinderen om te ontdekken en te groeien. Met een workshop Ouder en kind yoga, het Verteltheater of een Avonturen tocht. Meer ontdekken, lees verder over het kinderprogramma.