De meest complete yoga website van Nederland
3 mensen op het strand bij zonsondergang in Yoga houding

Locatie

Begur (Costa Brava), Spanje

Datum

14-09-2019 - 21-09-2019

Tijd

Hele dag

Kosten

€ 1.295,00

Spanje Retraite aan zee 2019

Wil jij echt even tijd voor jezelf en helemaal tot rust komen? Even los van alle prikkels zodat jij weer helemaal in verbinding komt met je diepste verlangens?

Kom dan naar de Spanje Retraite aan zee 2019. Met verblijf op een stijlvolle en luxe locatie op nog geen 2 minuten lopen van het strand, geniet je dagelijks van verschillende yoga en mindfulness lessen. Naast de workshops is er nog voldoende vrije tijd over om van de omgeving te genieten, een boek te lezen aan het zwembad of uit te waaien op het strand. Of te mijmeren op de rotsen en kijken naar de zee.

Het wordt een fantastisch retraite waarin je heerlijk verwend wordt. Na deze week ga jij helemaal opgeladen en vol energie en levenslust naar huis.

Deze bijzondere week is volledig verzorgd. Laat je verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden. Er is ruimte voor 6 deelnemers!

De yogalessen
Tijdens deze week worden er dagelijks verschillende soorten workshops yoga/mindfulness gegeven, passend bij het moment van de dag. Elke les wordt afgesloten met ontspanning en een korte meditatie. In de ochtend yoga op het strand en mediteren op de rotsen met uitzicht op zee.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden
https://www.riasuyderhoud.nl/spanje-retraite-aan-zee-2019/