De meest complete yoga website van Nederland

Organisator

Yogapraktijk Yogaflow
Website
https://www.yogaflow.nl/

Locatie

Yoga Sadhana
Vlissingen, Nederland

Meer informatie

Read More

Datum

06-10-2017 - 08-10-2017

Kosten

€ 355,- per module (3 modules in 1 x vooraf betalen kost € 995,-) Inclusief pdf bestand met theorie. Inclusief soep bij de lunch op zaterdag en zondag, koffie en thee. Eventueel herexamen €125,00

Restorative Yoga Specialisatie

Restorative Yoga Specialisatie

Opleiding voor docenten, Door de VYN erkend, en levert 51 bijscholingspunten op.

Deze Restorative Yoga specialisatie is voor yogadocenten en yogadocenten in opleiding. De eerste module kan ook ter verdieping gevolgd worden door yoga-beoefenaars die geen docent zijn. Omdat Restorative Yoga een meditatief karakter heeft
en een oefening in mindfulness is, wordt er naast het leren van het ondersteunen in de poses, ook veel aandacht besteed aan verschillende meditatie-technieken die je in deze vorm van yoga kunt integreren. Je leert meditatieve vaardigheden o.a. volgens de oefeningen en theorie uit de 8-weekse Mindfulness Training, die als een rode draad door deze specialisatie loopt.

Doel van Restorative Yoga is d.m.v. vertraging en verzachting tot ontspanning en verstilling te komen. Het taalgebruik van de docent is daar een weerspiegeling van. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het leren gebruiken van uitnodigende, onderzoekende, mindfulle verbale (Nederlandse) instructies.

De scholing bestaat uit 3 modules, verdeeld over 3 weekenden (vrijdagmiddag, zaterdag en zondag), 1 x per maand.
De modules kunnen alleen in opvolgende volgorde bijgewoond worden. Het is mogelijk om de modules over verschillende jaren (deze specialisatie wordt jaarlijks aangeboden) te verspreiden. Je leert zelfstandig Restorative Yoga les geven aan een groep en individueel. Daarnaast is het zowel een verdieping voor je docentschap alswel voor je persoonlijke ontwikkeling.

X