De meest complete yoga website van Nederland

Organisator

Lotte van Graas
Telefoon
+ 31 (0) 6 18187276
Email
Lotte@theyganomad.nl
Website
http://theyoganomad.nl/

Datum

26-12-2017

Tijd

Hele dag

Project kerstyoga

 

 

Dinsdag 26 december, tweede kerstdag, is het zo ver:

Op deze dag worden er door het hele land (stoel)yoga events georganiseerd bij verzorgingsinstellingen.

Yoga docenten met een passie voor mensen en yoga doen mee met dit initiatief om er voor te zorgen dat er niemand (daar gaan we voor!) alleen hoeft te zijn met kerst. Hoe leuk en dankbaar.

Waarom? Good karma punten! Geintje. Je doet mee aan #projectkerstyoga omdat yoga en mensen jouw passie zijn. Je doet mee omdat JIJ het als ‘kind and loving human being’ belangrijk vindt dat iedereen een fijne en gezellige kerst heeft. Met dank aan Paula van Stoelyoga Nederland wordt er onder alle initiatiefnemers één opleiding tot stoelyoga docent (t.w.v. € 175,00) verloot.

Ben jij yogadocent en wil je meedoen aan dit warme en leuke initiatief? Organiseer dan zelf een yoga event onder de naam PROJECT KERSTYOGA op dinsdag 26 december 2017. Dit kan door op deze dag een (stoel)yoga les met thee en lekkers* aan te bieden of dit uit te breiden tot een groter event met bijvoorbeeld massages, meditatie, een goodiebag, klankschaal concert, bedenk het maar… van ongeveer 1 – 2 uur. Benader andere mensen en docenten en organiseer samen een mooi event. Geef bekendheid aan je event op social media. *Wijkbudget: Via jouw gemeente kan je een aanvraag indienen voor een wijkbudget voor bijvoorbeeld een cadeautje of iets lekkers voor waar je dit event geeft. Dit wijkbudget gaat op persoonlijke titel en kan je online aanvragen. Informeer bij je gemeente naar de voorwaarden.

Meer info: http://theyoganomad.nl/projectkerstyoga2017/

 

SONY DSC