De meest complete yoga website van Nederland
Vrouw doet een yoga oefening

Organisator

Yoga4U
Telefoon
(0)515 - 558 888
Email
info@yoga4u.nl
Website
http://yoga4u.newhealthcentre.com/

Locatie

Yoga 4u
Kleinzand 151, 8601 BG Sneek, Nederland
Categorie

Meer informatie

Meer informatie

Datum

10-09-2017

Tijd

10:00 - 12:30

Maak kennis met Dru Yoga

Maak kennis met Dru Yoga en verwen jezelf met een heerlijke zondagochtend vol ontspanning. Dru Yoga is een dynamische yogavorm die verstilling biedt in de beweging. Bewegingsreeksen op het ritme van de adem helpen je de stroom in jezelf terugvinden.

Deze ochtend is bedoeld voor wie toe is aan een ochtend vol zachtheid en voor wie Dru Yoga wil ontdekken. Een uitgelezen programma biedt alle mogelijkheid om de zachte vloeiende bewegingen van deze yogavorm te kunnen beleven. Dru Yoga heeft door de sierlijke houdingen een verwantschap met tai-chi, met veel aandacht voor de adem om de kracht van de beweging te ondersteunen.

De ontspannende bewegingsreeksen vormen een krachtig middel om stress te verminderen en de geest te laten verstillen. Dru Yoga kan helpen bij onder meer stijfheid, slaapproblemen en spanningsklachten van verschillende aard. Voor wie verder wil met Dru Yoga is er vanaf 13 september iedere woensdagochtend bij Yoga4U een les.

Gewoon op zoek naar een lekkere lange, diep ontspannende yogales als kadootje voor jezelf? Ook dan is deze workshop voor jou. Met een programma van 2,5 uur biedt deze workshop volop gelegenheid even de drukte terzijde te leggen en je te laten verwennen met lekkere en gezonde hapjes.

Vind de stroom terug door te voelen, te ademen en te bewegen.

X