De meest complete yoga website van Nederland
Yoga conventie

Locatie

Apollohal
Apollolaan 4, Amsterdam, Netherlands
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

24-05-2018 - 27-05-2018

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

v.a. € 350,00

Iyengar Yoga Convention

24 tot en met 27 mei 2018 zal Abhijata Sridhar Iyengar een 4 daagse yogaworkshop geven in Nederland.

Abhijata Sridhar Iyengar is de kleindochter van Guruji B.K.S. Iyengar. Vanaf haar zestiende begon ze met het bestuderen van yoga, waarbij ze les kreeg van Guruji, Geeta S. Iyengar en Prashant Iyengar. Abhijata reisde met Guruji naar Rusland en China waar ze assisteerde op de conventies. Daarnaast heeft ze bij diverse conventies van Geeta geassisteerd. Zelf heeft ze al lesgegeven op een groot aantal conventies zoals in Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland.

De lessen van Abhijata zijn energiek, helder en met een opmerkelijke rust. In haar lesgeven combineert ze gedetailleerde instructies in de asana met een grote kennis van de yoga filosofie. En natuurlijk ontbreken de anekdotes over Guruji niet. Abhijata heeft een masters in Bioinformatica van de Universiteit van Pune. Ze geeft als Senior Teacher les op het Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI) in Pune, India. Daarnaast is Abhijata moeder van twee kinderen.

Deelname aan deze conventie is mogelijk voor mensen met minimaal drie jaar Iyengar yoga ervaring. Bij de aanmeldingen hebben mensen uit Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland voorrang.