De meest complete yoga website van Nederland
Balance Festival

Locatie

Westergasfabriek
Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam, Netherlands
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

07-09-2018 - 09-09-2018

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

v.a. € 12,00

Het Balance Festival

Het nieuwe festival voor Urban Healthies en Balance Seekers

Het nieuwe festival voor Food, Fitness, Wellness en Travel komt naar Nederland op 7, 8 en 9 september 2018 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Na het succes in Londen kan Amsterdam zich klaar maken voor een nieuw evenement dat de focus legt op de fitness beleving en inspiratie voor een gezonde levensstijl.

Balance Festival is voor iedereen die geïnteresseerd is in het omarmen van een gezonde levensstijl. Of dit nu een fitnessliefhebber of een nieuwsgierige nieuwkomer is, dit evenement zal de bereisde foodies, de beste fitnesstrainers, ontzagwekkende yogi’s en vooral echte mensen samenbrengen met een gemeenschappelijke visie – om een betere versie van zichzelf te bereiken.

Er is voor iedereen iets te ontdekken, te proeven, te ervaren en te proberen. Op 7, 8 en 9 september 2018 komen al deze elementen samen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Vergeet verwarrende informatie en onrealistische doelen. Dit evenement laat alle aanwezigen proeven van de manieren waarop ze hun leven net dat beetje beter kunnen maken.

Fitness

Maak kennis met de beste fitness aanbieders van Amsterdam, van F45 tot Equal Yoga en Gustav Gym. Ontdek nieuwe work-outs met voorproefsessies of doe er een schepje bovenop met een Balance signature workout in stijl. Of probeer een training die twee verschillende instructeurs uit compleet verschillende disciplines koppelt om een work-out te creëren die perfect is gechoreografeerd met een live DJ-set. Verwacht een fitnesservaring als nooit tevoren.

Food

Gezond zijn betekent niet dat je alleen maar op sla hoeft te leven. Naast de heerlijke keukens die zorgen voor de lekkerste burgers tot avocado toast en sit-down maaltijden, zijn er kookworkshops en live kook sessies, en een scala aan food brands die hun producten samplen. Dit alles om praktijkgerichte adviezen te geven over gezond koken in het echte leven.

Travel

Droom je van een ontspannende vakantie, maar weet je niet zo goed hoe? Vind de beste retraites en ervaringen voor die Pinterest-waardige strandyoga shots en ontdek een vakantie die je ultiem relaxed terugbrengt. Of open je ogen voor een wereld van avontuur met experts die je ter plekke helpen om een reis naar jouw wensen te regelen, met alles van wandelen en surfen tot SUP (peddelsurfen) en kajakken.

Wellness

Vergeet wat je dacht te weten over meditatie en verleg je grenzen met mindfullness. Leer tijdens het festival hoe je het beste in het moment kan leven en geniet van een betere balans. Ontdek daarnaast de beste wellnesscentra en – behandelingen die Nederland te bieden heeft.

Inspiratie

Soms kan de weg naar een gezonde levensstijl gecompliceerd en overweldigend aanvoelen. De Balance experts doorbreken dat gevoel en bieden realistisch en nuchter advies door middel van workshops, lab programma’s en live-cooking demonstraties.

X