De meest complete yoga website van Nederland
Healing garden

Locatie

Healing Garden
- Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

31-08-2018 - 02-09-2018

Kosten

€ 104

Healing Garden Festival

Driedaags familie festival Healing Garden combineert beats & bewustwording

Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september 2018 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde voor de zesde keer om tot een paradijselijke tuin vol verrassingen, inclusief natuurcamping met sauna en hottub op het strand. Healing Garden wil bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis laten maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van lifestyle, food en wellness. Een heel weekend lang kan je je onderdompelen in een inspirerend programma vol workshops, lezingen, meditaties, yoga, wellness, biologische hapjes en drankjes en optredens van o.a. Tijn Touber, DJ Kareem Raïhani, Isis&Mozes, Avi Adir en DJ Martyn Zij.

Verdieping & vertier

Van beginners op het bewustwordingspad tot volleerde healers, organic lovers en raw foodies, van doorgewinterde hippies tot workaholics: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een lang weekend verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage, leert er over permacultuur en liefdevolle communicatie en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Maar gewoon een lekker potje hoelahoepen op het strand, didgeridoo spelen, zwemmen in het meer of genieten van een (h)eerlijk wijntje of glaasje bio champagne kan ook. En daarna dansen op ecstatic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt… Dat – en nog véél meer – kan allemaal tijdens Healing Garden.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie, yoga en filosofie. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee.

Tempels, tipis & tenten

Er is enorm veel te doen op Healing Garden in verschillende area’s. De area-namen geven een indicatie van het programma: Musica!, Inspirational Area, Yogatempel, Meditatie Tipi, Wellness Area, Psychic Fair, Mercado en de Kids Paradise. Daarnaast zijn er diverse ‘specials’ die verspreid over het festivalterrein plaatsvinden. Healing Garden biedt mobiele cateraars met biologische hapjes en drankjes (van raw food en slow juices tot bio-dynamische pizza’s en burgers ) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

Een weekendticket is inclusief deelname aan (bijna) alle activiteiten en overnachtingen – voor tenten, caravans en campers is een aanvullend ticket nodig. Dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook beschikbaar.

X