De meest complete yoga website van Nederland
Vrouw is erg blij en juicht

Locatie

Yogapraktijk Ria Suyderhoud, Vijverlaan 15 Nieuwleusen (vlakbij Zwolle)

Datum

11-10-2019 - 15-05-2020

Kosten

€ 997,00

Docentenopleiding Yogadanza: Specialisatie Yoga en Dans

‘Inspirerend en uniek!’

In deze opleiding leer je als yogadocent hoe je Yogadanza therapeutisch kunt inzetten in yogalessen, bewegingslessen, tijdens coachingsessies en voor persoonlijke groei. Deze praktische en korte opleiding is een synthese van verschillende methodieken, zoals bio-energetica, verschillende soorten yoga (waaronder Yoga nidra), mantra’s, meditatie-mantra’s in beweging, danstherapie, intuïtieve ontwikkeling, creatieve werkvormen, actieve meditaties en mindfulness. Maar ook Biodanza, de vijf ritmes en heel veel ademoefeningen. Verder geef ik je meer inzicht in aura’s, kleuren en chakra’s.

Wat houdt deze specialisatie precies in?
Deze specialisatie is een enorm inspirerend, maar daarnaast ook praktisch. Dit omdat je alles wat je leert direct kunt integreren in je lessen en coachingstrajecten.

Bovendien is het ook een prachtige stap voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Hiervoor krijg je veel inspiratie en informatie aangereikt. Naast de lesdagen ontvang je namelijk ook een online training thuis, zodat je alles kunt integreren en je een bijzonder naslagwerk hebt. Daarnaast heb ik ervaren dat het prettig is om tussen de lesdagen door geïnspireerd te blijven door de opdrachten uit de e-learning. Mijn motto is dan ook: eerst zelf ervaren, die reis naar binnen maken, om vervolgens anderen mee op reis te nemen.

Yogadanza heeft haar wortels in de karakterstructuren. Lees vooral ook mijn scriptie als je hierin bent geïnteresseerd, deze is gratis te downloaden op www.riasuyderhoud.nl.

Voor wie is deze specialisatie?
De specialisatie is voor iedereen die van dansen, yoga en/of beweging houdt. Specifiek is deze opleiding vooral voor yogadocenten die zich willen ontwikkelen en laten inspireren door Yogadanza. En wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken? Dan past Yogadanza ook goed bij je, veel inspiratie gegarandeerd!

Wat is de opbouw van de lessen?
Elke opleidingsdag bestaat uit een uitgebreid oefenprogramma dat in het teken staat van zelf ervaren. Elke les is een bijzondere reis naar binnen, met goede opbouw van muziek, mantra’s en verschillende yogaoefeningen uit de Dru Yoga, Kundalini-, Hatha-, Yin-, en Yoga nidra. Daarnaast staat elke lesdag een thema centraal.

Waar bestaat de scriptie uit?
Bij deze specialisatie hoort ook een scriptie. De bedoeling is dat jij een scriptie gaat maken over dat wat jij wil gaan neerzetten of een ervaring wat je uit wil diepen. De creatie komt uit je diepste zelf. Het geeft antwoord op de vraag: wat jij wil gaan delen met de wereld? Stap voor stap ga ik je hierin begeleiden door vanaf dag één met je droomboek bezig te zijn. Van mij krijg je veel inspiratie aangereikt en samen met je diepste verlangens ontstaat zo jouw creatie. En dat is je scriptie!

Docent:
Ria Suyderhoud heeft haar eigen praktijk in Nieuwleusen, namelijk: Yogapraktijk Ria Suyderhoud.

Locatie:
De lessen worden gegeven op de Vijverlaan 15 in Nieuwleusen. Dit is vlakbij Zwolle.

Data en tijd:
De specialisatie vindt plaats op vrijdag of op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
• Op vrijdag: 11 oktober, 15 november, 20 december, 17 januari, 14 februari, 20 maart, 3 april en 15 mei.
• Op zondag: 13 oktober, 17 november, 22 december, 19 januari, 16 februari, 22 maart, 19 april en 17 mei.

Wat zijn de kosten?
Het lesgeld voor deze opleiding is € 997,- excl. btw. Dit is inclusief uitgebreide reader met de theorie, oefeningen, muzieklijsten, vlinderkaarten. Ook ontvang je de online training ‘De reis naar binnen’. Op de trainingsdagen is er thee, lunch (soep) en gezonde snacks, zoals noten en fruit.

Punten VYN: 48 punten

Resoneert het? Raak het iets in jou? En voel je yes, dit wil ik ook? Ik begeleid je graag in de mooiste en speelse reis die je mag maken: de reis naar binnen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dan hoor ik graag van je! Je mag mij bellen of een bericht sturen.

Liefs Ria!

Voor meer informatie kun je bellen met Ria:
Bel: 06 – 25 38 18 90
E-mail: info@riasuyderhoud.nl
Website: www.riasuyderhoud.nl